Speltips 16/11 Boostat odds på två notoriska målskyttar att leverera samma kväll

Gör Bale och Arnautovic mål ikväll?

Match, Liga:

  1. Azerbajdzjan – Wales, EM-kval
  2. Österrike – Nordmakedonien, EM-kval

Matchstart:

  1. Idag, 18:00
  2. Idag, 20:45

Spel:

Gareth Bale samt Marko Arnautovic, båda att göra mål ikväll

Odds:

3.75

Odds baserat på sannolikhet:

3.5

Kommentar:

Leovegas erbjuder idag i som Leo boost förhöjt odds på att Bale och Arnautovic båda ska göra mål för sina respektive landslag. 

Bale har hittills endast gjort 2 mål på 6 matcher i EM-kvalet medans Arnautovic lyckats göra 6 mål på 7 matcher i EM-kvalet.

Bale ligger givetvis något under förväntat målsnitt, annars hade det här spelet inte tipsats om och Arnautovic har gjort något mål mer än väntat.

Den statistiska sannolikheten att Gareth Bale gör mål är beräknad till 1/2,05 medans sannolikheten att Marko Arnautovic gör mål är beräknad till 1/1,7. Förväntat odds blir således 3,5 (2,05 * 1,7) jämfört mot erbjudet odds om 3,75.

Ett av kvällens bästa speltips till en förväntad ROI över tid om 107,1%. 

 

Dagens tips!

En viktig sak att tänka på när man håller på med betting är att få in volym. Min rekommendation är därför att du givetvis ska spela på alla spel du anser det finns ett övervärde på men även de spel du endast byter pengar på lång sikt med spelbolagen. 

Varför? Anledningen till detta är varians och närmare bestämt volyms effekt på variansen. Kortsiktigt kan du springa både långt över och under förväntan men desto fler spel du lägger, desto närmare kommer du din förväntade avkastning över tid. Försök därför att lägga så många spel som möjligt.

Vissa speltips-sidor föreslår i deras ”spelskolor” kanske något annat. Exempelvis att du bara ska spela på odds med förväntad ROI om minst 103%. Detta tips visar bara kompetensen eller bristen av densamma hos dessa sidor. Strävan är givetvis alltid att hitta spel med stora övervärden på men variansen är en av bettarens värsta fiender. Detta av samma anledning som du inte endast ska äga en aktie eller att proffsen ofta vill ”Run it twice” i poker.

ODDSCASHBACK – Vi är en ny oddsblogg som endast tipsar om statistiskt säkrade överodds. Vi tipsar även om de bästa oddsbonusarna för alla bonusjägare.

Vi tipsar även om nyheter på aktiemarknaden och kurspåverkande PM inom spelbranschen mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *