Speltips 16/11 Oddsboost på första målskytt

Förhöjt odds på Lewandowski att göra första målet

Match, Liga:

Israel – Polen, EM-kval

Matchstart:

Idag, 20:45

Spel:

Robert Lewandowski att göra första målet och Polen att vinna

Odds:

7.0

Odds baserat på sannolikhet:

6.3

Kommentar:

Unibet har idag ett antal oddshöjdare. Denna sticker ut ur mängden med ett fint övervärde. Att Lewandowski gör mål hör inte till ovanligheterna och inte heller att han är framme tidigt i matcherna. 

Vad är då sannolikheten att Lewandowski gör första målet samt att Polen vinner ikväll? Till att börja med finns det synergieffekter då sannolikheten att Polen vinner matchen ökar om Lewandowski gör första målet. Sannolikheten för detta beräknas till 1/6,3 mot erbjuden oddsboost om 7 gånger pengarna. 

Kvällens högsta övervärde med en förväntad ROI över tid om 111,1%. 

Om ni är intresserade av att se hur beräkningen för att komma fram till sannolikheten ser ut kommentera nedan! 

 

Dagens tips!

En viktig sak att tänka på när man håller på med betting är att få in volym. Min rekommendation är därför att du givetvis ska spela på alla spel du anser det finns ett övervärde på men även de spel du endast byter pengar på lång sikt med spelbolagen. 

Varför? Anledningen till detta är varians och närmare bestämt volyms effekt på variansen. Kortsiktigt kan du springa både långt över och under förväntan men desto fler spel du lägger, desto närmare kommer du din förväntade avkastning över tid. Försök därför att lägga så många spel som möjligt.

Vissa speltips-sidor föreslår i deras ”spelskolor” kanske något annat. Exempelvis att du bara ska spela på odds med förväntad ROI om minst 103%. Detta tips visar bara kompetensen eller bristen av densamma hos dessa sidor. Strävan är givetvis alltid att hitta spel med stora övervärden på men variansen är en av bettarens värsta fiender. Detta av samma anledning som du inte endast ska äga en aktie eller att proffsen ofta vill ”Run it twice” i poker.

ODDSCASHBACK – Vi är en ny oddsblogg som endast tipsar om statistiskt säkrade överodds. Vi tipsar även om de bästa oddsbonusarna för alla bonusjägare.

Vi tipsar även om nyheter på aktiemarknaden och kurspåverkande PM inom spelbranschen mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *